Etape

La sfârșitul anului trecut am refuzat sa fac bilanțuri,  considerând asta ca fiind o linie de demarcație intre ieri și maine. Dar sunt și momente când ajungem la un final de etapa și cred ca cel mai important este sa putem privi înapoi cu satisfacția lucrului bun făcut. Eu am aceasta satisfacție.

Va mulțumesc pentru mesajele de incurajare și de felicitare primite! Ma bucura faptul ca rezultatele obținute, în special privind reforma in domeniul asistentei sociale, – pe care inclusiv troica – Fondul Monetar International, Comisia Europeana și Banca Mondiala le-au apreciat – vor imbunatati viata catorva milioane de persoane – mame, copiii lor, persoane cu dizabilitati, persoane care au nevoie de servicii sociale specifice – copii cu autism, victime ale violentei in familie sau persoane varstnice dependente. Marturisesc ca satisfacția a fost cu atât mai mare cu cât reprezentantul Comisiei Europene s-a pronunțat pentru a implementa proiecte de reforma în asistenta sociala bazate pe indicatori de performanta și în alte state membre, după modelul romanesc.

Va asigur ca voi rămâne un susținător al politicilor familiale și de asistenta sociala bazate pe coeziune sociala, un model economic și social de sorginte liberala, iar schimbarea de curs a carierei mele nu va afecta acest lucru.

Cu drag,

Denisa

Reclame

Un răspuns

  1. Am primit un mesaj plin de subsanta prin ceea ce e scris
    Felicitari si multumiri
    Nicoleta M

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: